Hösten kan kännas mörk och tung

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardagslivet efter ett missfall  |  Daterat - 2012-10-23 » 11:11:39
...(för många av oss), men det är verkligen en vacker årstid! Så även om det just nu kanske känns extra tungt och ledsamt, försök se saker och ting från den ljusa och positiva sidan, en dag och det när man minst anar det, så vänder allt och man kan åter igen le och känna glädje över vad livet har att erbjuda.
 
Ja, jag personligen älskar alla årstider och hösten är inget undantag, men visst, just nu så här i slutet av oktober så har höstfärgerna mattats av och solen kan kännas ytterst avlägsen under regniga dagar, men det allra viktigaste är hur vi ser saker och ting och inte vad vi ser...
 

I väntan på en bebis :)

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2012-10-23 » 10:40:00
Ja, mensen kom även sist, men nu har det gått ett tag sedan jag skrev det senaste inlägget och jag har haft ännu en ägglossning, så det är väl bara att fortsätta vänta och hoppas :) Det är mycket möjligt att vi "lyckades" den här gången, för jag tror att vi lyckades pricka in en "mysstund" just före och en mitt under ägglossningen. Men vem vet, så i väntan på en bebis så tror jag att det är dags för en ny bloggdesign :)

Hoppas, hoppas, hoppas

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2012-10-07 » 16:12:00
Usch, vilken väntan de senaste dagarna och ännu ingen blödning, så det blir till att fortsätta vänta och hoppas!
 

Kvällsfunderingar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2012-10-06 » 18:44:00
Klockan närmar sig sju denna lördagkväll, barnen tittar på tecknad film och maken sitter vid sin dator, ingen vet att jag sitter här och funderar samt kalkylerar :) Ja, nu har jag gått igenom kalendern på väggen och kommit fram till att dagarna mellan de senaste månadernas menstruationer har varierat, så det kan också vara så att den ska komma först imorgon och inte idag (vilket förklarar den tilltagande molande värken) och skulle det vara så att det återgått till de normala 28 dagarna, ja då beräknas den inte komma förrän på tisdag nästa vecka!
 
Hur som helst så fick jag ju trots allt vara så där härligt förväntansfullt lycklig, om så bara för en halv dag :)
 

Så går tankarna just nu

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2012-10-06 » 18:20:00
Ägglossningen har nu varit och de senaste dagarna har jag, åtminstone stundtals, gått och liksom känt efter, om det ändå inte är mensvärken som kommer smygande och som jag titt och tätt känner av :) Ja, jag både tror och hoppas att den inte ska komma den här månaden, men det kan ju förstås vara ett rent önsketänkande, att jag lyckats bli gravid den här gången.
 
Jag har haft mer ont idag, men den där molande småvärken kommer och går, och jag hade räknat med att mensen skulle ha kommit idag, men det gjorde den inte, så nu tänds förstås hoppet än mer, men jag tänker också att det kan vara så att den kommer först imorgon, eller i övermorgon...
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!