Ingen oro och stress längre

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2013-08-03 » 00:32:21
Jag vet inte vad som händer och sker inuti min kropp, men en sak vet jag och det är att jag numera accepterar alla "konstigheter" utan att i ren oro, ångest och desperation söka efter information och tänkbara svar. Men så har det som sagt inte alltid varit...
 
Ja, numera så känner jag ingen oro och stress och allt eftersom dagarna går så  blir jag allt mer på det klara med att ibland så finns där helt enkelt inga svar, man måste helt enkelt acceptera att man troligtvis aldrig kommer att få veta hur och varför det blev än si och än så och att det inte gör någonting.
 
Som sagt, så känns det just nu, men jag vet att om ett par veckor, om mensen inte kommer och graviditetstestet åter igen visar negativt då börjar jag nog fundera igen, på hur det kan komma sig och varför... :)
 
 

Ägglossning utan mens

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardagslivet efter ett missfall  |  Daterat - 2013-08-03 » 00:05:42

Fram tills nu så trodde jag att det var omöjligt, men nu har jag fått min ägglossning, trots att jag inte fick någon mens i juli och som vanligt så har jag sökt på nätet efter information. Jag fann att det visst är möjligt, även om det är mycket ovanligt. Jag läste om flera personer som från och till inte haft någon mens, men som ändå haft ägglossning och som till och med blivit gravida. Så visst kan det vara så och nu återstår bara att se om mensen kommer som den ska den här månaden, vilket jag tycker att den borde göra, med tanke på ägglossningen.

Ja, jag har kalkylerat och ägglossningen kom precis när den skulle ha kommit, enligt min menscykel.

Läkare och barnmorskor ger visst olika svar, vissa menar att det inte är möjligt, men då behöver man ju bara läsa om alla dem som råkat ut för det här och numera tillhör även jag dem, så jag kan bara säga att visst är det möjligt!

Nedanstående länk ger dig bra information om just detta.

Vilket kommer först, mensen eller ägglossningen?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!