Leker med tanken

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardagslivet efter ett missfall  |  Daterat - 2013-02-05 » 16:58:00
...att jag skulle kunna vara gravid, med tanke på att vi faktiskt hade sex för tio dagar sedan och att jag nu dagligen känner ett måste att titt som tätt stoppa näsan i yngsta sonens gummistövel och om inte mensen (den första efter det sista missfallet) har kommit innan Alla Hjärtans Dag, så kommer jag att göra ett gravtest.
 
Visst, jag har nu i tre dagar haft småont, såsom vid mensvärk, så kanske den är på väg, men som sagt, jag leker ändå med tanken...

Sitter med näsan i en gummistövel!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Vardagslivet efter ett missfall  |  Daterat - 2013-02-05 » 16:51:00
Ja, jag skojar inte! Sedan fem dagar tillbaka så känner jag ett stort begär efter den där (underbara) gummilukten som man framför allt finner i gummistövlar och cykeldäck. Helt otroligt och sanslöst, men likaväl sant :)
 
Så när begäret blir alltför stort, då smyger jag in i klädkammaren för att snosa lite i lillkillens gummistövlar :) Ja, himmel, vad tokigt det låter och jag kan bara inte förstå varför! Visst, jag har alltid, sedan barnsben, tyckt om den lukten, men aldrig någonsin har jag känt så här!
 
Så nu funderar jag på vad det kan bero på. Kan det ha något att göra med att jag en dag innan det hela börjde började ta den där kinesiska örtmedicinen, eller kan det rentav vara så att jag är gravid?

Ingen fara

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Inför en ny graviditet  |  Daterat - 2013-02-05 » 16:27:00
...att ta Cong Rong Bu Shen Wan när man ammar!
 
Ja, jag började ta dessa svarta små piller för 6 dagar sedan och de ska tydligen kunna förebygga ett nytt missfall när jag blir gravid nästa gång, samt se till att embryot utvecklas och växer som det ska. Det är en patenterad kinesisk medicin, det vill säga den har en standardiserad formula och ett utbrett användningsområde, både för kvinnor såväl som för mannen. Men i mitt fall så kommer den först och främst att förstärka mina njurar, njurarnas chi (energi), samt hela kroppens chi och även blodcirkulationen, men den värmer även livmodern, då många missfall beror just på att livmodern är för kall, liksom den förbättrar kvalitén på ägget och ger de bästa förutsättningarna för att ett nytt litet embryo ska kunna utvecklas och växa rätt. Jag har ju dessutom haft upprepade missfall.
 
Den akupunkturist som jag gick till sa att utan behandling så skulle en ny graviditet sluta med ännu ett missfall, i och med att mina njurars chi samt hela kroppens chi är så pass svag.
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!